Over ons

Er zijn veel verschillende soorten reizen. Je kan hierbij denken aan een zonvakantie, een zakenreis, een stedentrip of bijvoorbeeld een wintersportvakantie. Elke reis brengt weer andere risico’s met zich mee. Als jij op reis gaat, wil je natuurlijk dat deze reis goed verloopt. Maar als er dan toch iets onverwachts  gebeurt, wil je dat dit goed geregeld wordt.

Wat doen wij voor jou?

Reisverzekering.nl is een onafhankelijke website waar je reisverzekeringen kunt vergelijken. Alle aanbieders worden op een rijtje gezet en op basis van jouw wensen en voorkeuren wordt berekend welke reisverzekering het beste bij jou past. Na het vergelijken van de aanbieders kan je vervolgens direct je reisverzekering online afsluiten bij de aanbieder.

Waarom?

In de wereld van de verzekeringen zijn er zoveel aanbieders dat het soms lastig is om het overzicht te bewaren. Dit doen wij dan ook graag voor jou! Door onze filters te gebruiken, kan jij de reisverzekering vinden die aansluit op jouw reis. Zo weet je zeker dat je goed verzekerd op reis gaat.

Door op Reisverzekering.nl jouw wensen en behoeften aan te geven, heb je bijvoorbeeld géén wereld- en winterdekking nodig als je in Europa op zonvakantie gaat. Zulke aanpassingen kunnen al snel zorgen voor lagere lasten. Het geld dat je hiermee bespaart, kun je bijvoorbeeld weer gebruiken tijdens jouw vakantie!

Wie zijn wij?

Reisverzekering.nl is onderdeel van Overstappen.nl B.V.

Onze missie is om geheel onafhankelijk een eerlijk beeld te geven van de verschillende reisverzekering aanbieders. Zo kan jij als consument een weloverwogen beslissing maken en met een goed gevoel op reis gaan.

Heb je een vraag of opmerking? Laat het gerust weten via het contactformulier.

Bedrijfsinformatie

Overstappen.nl Insurance & Financial Services B.V.
Overtoom 62
1054 HL Amsterdam
KvK nummer: 58316477