Doorlopende reisverzekering

Een doorlopende reisverzekering is een verzekering die het gehele jaar geldig is. Sluit je de doorlopende reisverzekering af, dan ben je voor een onbeperkt aantal vakanties per jaar verzekerd. Dit betekent dat je slechts eenmalig een verzekering af hoeft te sluiten en niet voor iedere vakantie een nieuwe verzekering in hoeft te dienen. In tegenstelling tot de kortlopende reisverzekering, die steeds maar voor één vakantie geldig is en daarna opnieuw afgesloten dient te worden, ben je met de doorlopende reisverzekering dan ook voor alle vakanties van het jaar voorzien van een goede verzekering.

Bereken je premie Reisverzekering vergelijken

2 Ga naar de aanbieder
3 Verzekering afsluiten

Reisverzekering.nl wordt beheerd door Overstappen.nl Holding B.V. en valt onder AFM-nummer 12012535.
Hoe werken wij?

Reisverzekering.nl wordt beheerd door Overstappen.nl Holding B.V. en valt onder AFM-nummer 12012535.
Hoe werken wij?

Doorlopende reisverzekeringen afsluiten

Het afsluiten van een doorlopende reisverzekering is voornamelijk interessant voor mensen die meer dan eens per jaar op vakantie gaan. Ga je bijvoorbeeld iedere zomer op vakantie, maar ga je ook vaak in de winter naar een wintersportbestemming of naar een zonbestemming? Dan is het afsluiten van een doorlopende reisverzekering, in de meeste gevallen, al voordeliger dan het afsluiten van een kortlopende reisverzekering per vakantie.

Sluit je een doorlopende reisverzekering af om al jouw vakanties goed te verzekeren, dan profiteer je van diverse voordelen. De belangrijkste voordelen van doorlopende reisverzekering afsluiten, zijn de volgende:

  • De doorlopende reisverzekering is voordeliger dan de kortlopende reisverzekering indien je twee keer per jaar of meer op vakantie gaat.
  • Met de doorlopende reisverzekering hoef je niet steeds een nieuwe verzekering af te sluiten.
  • De doorlopende reisverzekering is niet alleen geldig voor vakanties in het buitenland, maar ook voor vakanties in eigen land of korte weekendjes weg.
  • De doorlopende reisverzekering is geldig voor een onbeperkt aantal vakanties per jaar.

Ga jij ook twee keer per jaar of meer op vakantie en wil je al jouw vakanties in één eenvoudige verzekering vergoeden? Profiteer dan van bovenstaande voordelen van de doorlopende reisverzekering door deze verzekering direct af te sluiten. Je vindt de goedkoopste doorlopende reisverzekeringen met de meest aantrekkelijke maandelijkse premies door te kiezen voor doorlopende reisverzekering vergelijken met de vergelijker op deze pagina.

Doorlopende reisverzekering vergelijken

Wat je precies dient te betalen om een doorlopende reisverzekering af te sluiten, is afhankelijk van de verzekering die je kiest. Wil je de goedkoopste doorlopende reisverzekeringen vinden? Kies dan niet direct voor doorlopende reisverzekering afsluiten als je een aantrekkelijke doorlopende reisverzekering hebt gevonden, maar besteed eerst wat tijd aan doorlopende reisverzekering vergelijken. Door te kiezen voor doorlopende reisverzekering vergelijken vind je namelijk eenvoudig de goedkoopste doorlopende reisverzekeringen die het beste bij jou passen.

Je kunt eenvoudig doorlopende reisverzekeringen vergelijken door gebruik te maken van de gebruiksvriendelijke vergelijkingstool op deze pagina. Gebruik het menu aan de linkerzijde van de pagina om jouw wensen, behoeften en eisen in te vullen en bekijk in het rechterkader van de pagina welke reisverzekeringen het beste bij jou passen. Uit de doorlopende reisverzekeringen die de tool voor jou selecteert, kun je vervolgens eenvoudig de goedkoopste reisverzekering kiezen.