Hoe Wij Vergelijken

Wat doen wij voor u?

Wij vergelijken via onze website verschillende reisverzekeringen. Om een goede vergelijking te kunnen maken, stellen wij u een aantal vragen. Op basis van uw antwoorden op deze vragen maken wij de vergelijking. Hierna wordt u via onze website doorgeleid naar de aanbieder.

Hoe volledig is onze vergelijking?

In deze vergelijking voor reisverzekeringen vergelijken wij niet de verzekeringen van niet alle verzekeraars. Wij vergelijken de verzekeringen van de verzekeraars waarvan wij productinformatie hebben verkregen middels onze samenwerkende partner Komparu BV, welke geregistreerd staat onder AFM-nummer: 12042855.

Hoe vergelijken wij?

Om de vergelijking voor reisverzekeringen te kunnen maken, hebben wij enkele gegevens van u nodig. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke auto- en zorg -verzekeringen u in aanmerking komt. Alle reisverzekeringen waarvoor u in aanmerking komt, tonen wij vervolgens in een lijst.

Daarbij spelen de volgende aspecten een rol: bijvoorbeeld de prijs van de verzekering, waarbij standaard weergave van onze vergelijkmodule de goedkoopste bovenaan stelt.

Wat is ons verdienmodel?

Wanneer u via onze website een reisverzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige vergoeding van de verzekeraar. Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van reisverzekeringen.

Centeuro BV

Reisverzekering.nl is onderdeel van de collectieve vergunningsaanvraag financiële dienstverlening van Franchnet BV onder AFM-nummer: 12015503 en wordt beheerd door Centeuro BV. Producteninformatie wordt geleverd door Komparu BV en is geregistreerd onder AFM-nummer: 12042855.