Hoe Wij Vergelijken

Wat doen wij voor u?

Wij vergelijken via onze website verschillende reisverzekeringen. Om een goede vergelijking te kunnen maken, stellen wij u een aantal vragen. Op basis van uw antwoorden op deze vragen maken wij de vergelijking. Hierna wordt u via onze website doorgeleid naar de aanbieder.

Hoe volledig is onze vergelijking?

In deze vergelijking voor reisverzekeringen vergelijken wij niet de verzekeringen van niet alle verzekeraars.

Hoe vergelijken wij?

Om de vergelijking voor reisverzekeringen te kunnen maken, hebben wij enkele gegevens van u nodig. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke auto- en zorg -verzekeringen u in aanmerking komt. Alle reisverzekeringen waarvoor u in aanmerking komt, tonen wij vervolgens in een lijst.

Daarbij spelen de volgende aspecten een rol: bijvoorbeeld de prijs van de verzekering, waarbij standaard weergave van onze vergelijkmodule de goedkoopste bovenaan stelt.

Wat is ons verdienmodel?

Wanneer u via onze website een reisverzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige vergoeding van de verzekeraar. Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van reisverzekeringen.

Beloningsbeleid

Bij Reisverzekering.nl vinden we een beheerst beloningsbeleid belangrijk. Daarom geldt voor al onze labels hetzelfde beloningsbeleid.

Overstappen.nl 

Reisverzekering.nl is onderdeel van Overstappen.nl BV onder AFM-nummer: 12012535.