Disclaimer

Disclaimer:
Reisverzekering.nl is verantwoordelijk voor de totstandkoming van deze website. Op de inhoud en op het gebruik van deze website is de hieronder opgenomen disclaimer van toepassing. Door onze site te gebruiken accepteer je deze disclaimer ook. 

Fouten: 
Wij helpen bezoekers om producten en diensten te vergelijken en overeenkomsten met leveranciers af te sluiten. Daarom doen wij natuurlijk onze uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie op onze site geen fouten bevat. Dit betreft ook informatie van derden, alle productinformatie, prijsgegevens, beoordelingen en natuurlijk de uitkomsten van vergelijkingen. Wij (maar ook onze leveranciers) kunnen dit helaas niet garanderen. Beslissingen die bezoekers nemen komen dan ook voor eigen risico, rekening en verantwoordelijkheid. Kom je een fout of verouderde informatie op de site tegen, laat het ons weten via info@reisverzekering.nl.

Aansprakelijkheid:

Wij sluiten elke aansprakelijkheid uit voor schade die direct of indirect ontstaat uit het gebruik van deze site.
Auteursrechten:
De beelden en teksten op onze website zijn door ons gemaakt en geschreven. Reisverzekering.nl behoudt alle auteursrechten, merkrechten of andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot alles wat op de site staat. Hieronder vallen teksten, blogs, vergelijkingen, illustraties, logo’s, merken, vergelijkingen, (handels)namen en infographics. Geen van deze rechten gaat over op bezoekers of gebruikers van de site. Zonder schriftelijke toestemming van Reisverzekering.nl mogen bezoekers en gebruikers niets van de site overnemen, verspreiden, vermenigvuldigen of op een andere manier ter beschikking stellen aan anderen.

Wijzigingen:

Ons advies is om regelmatig te checken of de informatie op de site is gewijzigd. Wij kunnen namelijk de informatie op de site altijd wijzigen zonder dit van tevoren aan te kondigen. Ook de tekst van de disclaimer kan wijzigen. 

Algemene voorwaarden:
Op onze dienstverlening zijn de algemene voorwaarden Thuiswinkel van toepassing.