Klaverblad

Basisprijs€ 1,78
Maandbedrag€ 1,78

Klaverblad is een zelfstandige en middelgrote verzekeraar. Ze bieden schade- en levensverzekeringen aan. Mocht je vragen hebben dan heeft Klaverblad ook een telefoonservice. Je krijgt  geen keuze menu, maar je krijgt direct een medewerker aan de lijn. Dit doet Klaverblad omdat zij vinden dat het belang van de klant voorop staat.

Doorlopende reisverzekering

Klaverblad biedt alleen een doorlopende reisverzekering aan. Daarin is standaard persoonlijke hulp en calamiteiten plus aansprakelijkheid mee verzekerd. Daarbij kan je ook 24/7 gebruik maken van de alarmcentrale van Klaverblad bij een ongeval, overlijden, vermissing of als je op vakantie ziek wordt. Bij calamiteiten en aansprakelijkheid ben je tot maximaal €25.000 verzekerd tegen schade aan je vakantieverblijf. Ook ben je verzekerd tegen de kosten van hulp, als je eerder naar huis moet en of je door omstandigheden niet verder kan reizen.

Aanvullende modules
Bij Klaverblad kan jij je doorlopende reisverzekeringpakket uitbreiden met de volgende modules:

Vervoer en verblijf
Als je bijvoorbeeld met de caravan op vakantie naar Frankrijk op vakantie gaat, zijn jouw auto en caravan niet meer verzekerd als de grens over gaat.  Met deze module ben je binnen Europa (op Nederland na) verzekerd tegen extra hulp en kosten als je niet meer verder kan rijden of als je niet meer kan overnachten in je kampeermiddel.

Bagage
Je bagage is niet standaard verzekerd bij Klaverblad. Daarom kan je met deze module je tot maximaal €2.500 verzekeren tegen het verlies, beschadigen en diefstal van je bagage. Ook kan jij ervoor kiezen om je geld mee te verzekeren.

Personenschade
Als je door een ongeval blijvend invalide wordt, ben je hiervoor tot maximaal €100.000 verzekerd. Bij overlijden van een ongeval ben je tot maximaal €50.000 verzekerd.

Medische kosten
Medische kosten die niet volledig vergoed worden in het buitenland worden met deze module aangevuld. De maximale vergoeding bij Klaverblad is €5.000.000,- per gebeurtenis.

Annulering
Als je reis door omstandigheden niet door kan gaan en je hebt al geboekt, dan kan je jezelf daar tegen verzekeren met deze module. Je kan er voor kiezen om je voor €1.000,-, €2.000,- of €3.000,- per reis te verzekeren.

Wintersport
Als jij op wintersport gaat is dit niet standaard meeverzekerd. Kies voor de module wintersport als jij verzekerd wil zijn als er een ongeval gebeurt tijdens de wintersport.

Direct online afsluiten