ABN AMRO

Basisprijs€ 3,82
Maandbedrag€ 3,82

ABN AMRO verstrekt onder andere reisverzekeringen. Deze bank geeft aan klant gedreven te zijn, te investeren in de toekomst, voor duurzame groei te staan en een gematigd risico profiel te hebben.

Kortlopende reisverzekering

ABN AMRO biedt een kortlopende reisverzekering aan voor mensen die één keer per jaar op vakantie gaan. Met deze verzekering zijn je geneeskundige kosten meeverzekerd en heb je geen eigen risico.

Doorlopende reisverzekering

Bij een doorlopende reisverzekerd ben je standaard verzekert in heel Europa, dus ook in Nederland. Je bent dan gedekt tegen schade aan je vakantieverblijf, als je eerder terug keert van vakantie, overlijden of een blijvende invaliditeit door een ongeval, als je ongepland langer verblijft, opsporings- en reddingskosten en tegen schade tijdens bij onderwatersporten. Ook is jouw bagage en geld verzekerd tegen diefstal of verlies, maar wel met een eigen risico van €50,-.

Aanvullende dekkingen

Met de aanvullende dekkingen kan jij jouw reisverzekering zo aanpassen aan jouw reis. Je kan dus zelf kiezen welke aanvullende dekkingen voor jou van toepassing zijn. ABN AMRO biedt de volgende aanvullende dekkingen aan:

Werelddekking
Met de basis reisverzekering ben je alleen verzekerd binnen Europa. Als je buiten Europa gaat reizen, dan ben je met de werelddekking verzekerd.

Annuleringskosten

De aanvullende dekking annuleringskosten biedt uitkomst als je reis door omstandigheden niet door kan gaan terwijl je al geboekt hebt. Je kan er voor kiezen om je voor €1.500,- of €3.000,- per reis te verzekeren.

Wintersport
Als je op wintersport gaat, ben je niet standaard verzekerd voor ongevallen. Met de wintersport dekking kan jij met een veilig gevoel op wintersport gaan en ben jij goed verzekerd.

Geneeskundige kosten
Geneeskundige kosten die niet volledig vergoed worden in het buitenland worden met deze dekking vergoed. Ook worden tandheelkundige spoedhulp buiten Nederland en de nabehandelingskosten in Nederland vergoed tot €500,-.

Zakenreis
Deze dekking vergoedt jouw schade die je tijdens een zakenreis hebt gemaakt.

Pechhulp in Europa
Deze aanvullende dekking is er voor jou als jij binnen Europa schade oploopt waardoor jij niet meer verder kan rijden.

Verlengde dekkingsduur
Is je vakantie langer dan zestig dagen? Dan kan je met de verlengde dekkingsduur je reisverzekering uitbreiden tot maximaal 365 dagen.

Direct online afsluiten