Aegon reisverzekering

Basisprijs€ 3,46
Maandbedrag€ 3,46

Aegon is actief op heel veel verschillende vlakken. Naast verzekeringen regelt het ook hypotheken, pensioenen en vermogensopbouw. Aegon probeert haar klanten financiele bewustwording bij te brengen. Het doel is om producten te ontwikkelen die klanten financieel zelfstandig en onafhankelijk maken. Naar eigen zeggen staan begrijpelijke oplossingen en een eerlijke dialoog hierbij centraal.

Basisdekking doorlopende reisverzekering

Het is bij Aegon alleen mogelijk een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Je bent het hele jaar door goed verzekerd tegen een lage premie. Met een basisdekking van Aegon ben je verzekert in Europa en landen aan de Middellandse Zee. Naast zonvakanties ben je ook op wintersport of tijdens een onderwatersport verzekert. Bagage wordt tot €1500,- per persoon of €4.000,- per gezin gedekt. Tevens ben je verzekert als je schade maakt aan je vakantieverblijf of wanneer jouw telefoon/laptop/camera wordt gestolen of je deze verliest (tot €200,-).

Aanvullend verzekeren

Werelddekking

Deze dekking is alleen nodig wanneer je buiten Europa of landen aan de Middellandse Zee met vakantie gaat. Je hoeft hier niet direct bij het afsluiten van je reisverzekering rekening mee te houden. Als je onverhoopt toch buiten Europa op reis gaat, kun je deze aanvullende dekking op elk gewenst moment toevoegen.

Geneeskundige kosten

Deze dekking vergoedt kosten van artsen, ziekenhuizen en andere zorgverleners. Spoedeisende tandartshulp wordt tot €150,- per jaar verzekerd. Als medisch noodzakelijk vervoer naar een ziekenhuis in Nederland noodzakelijk is, valt dit onder deze dekking.

Geneeskundige behandelingen die de reden van je reis zijn en niet spoedeisende tandartshulp zijn niet verzekerd. Tevens worden de medische kosten die in Nederland gemaakt worden niet verzekerd, deze kosten zijn al gedekt in je ziektekostenverzekering. Let wel: deze aanvullende verzekering is alleen geldig als je in Nederland een zorgverzekering hebt lopen.

Geld of cheque

Als je geld verliest of het wordt gestolen, ben je hier niet voor verzekerd. Als er misbruik van je bankpas wordt gemaakt met gebruik van een pincode, ben je hier niet voor verzekerd.

Vervangend vervoer

Deze dekking vergoedt de kosten van het huren van een auto, camper of caravan die gelijkwaardig is aan jouw eigen vervoersmiddel, als dit binnen 7 dagen voor je met vakantie gaat niet meer rijklaar kan worden gemaakt.

Onderweg krijg je een vervangend vervoersmiddel als jouw eigen vervoersmiddel niet binnen twee dagen kan worden gerepareerd.

Auto’s en campers ouder dan 8 jaar zonder grote beurt binnen 3 maanden voor vertrek zijn niet verzekerd. Ook auto’s die niet APK zijn goedgekeurd vallen buiten de verzekering.

Annuleringsverzekering

Aegon vergoedt maximaal €1.500- per persoon of €4.000,- per gezin. Je bent verzekerd voor elke onvoorziene gebeurtenis.

Wanneer een reisorganisatie of vluchtmaatschappij failliet gaat tijdens jouw reis, vergoedt Aegon de kosten voor een nieuwe vlucht/nieuw verblijf niet.

Tijdelijke annuleringsverzekering

Als je een dure reist maakt, kun je je dekking tijdelijk verhogen. Als je geen doorlopende annuleringsverzekering hebt kun je een tijdelijke annuleringsverzekering afsluiten voor het bedrag van jouw reissom. Dit is ook mogelijk als je alleen een basisdekking kiest.

Direct online afsluiten