Wintersport dekking bij je reisverzekering

Gepost op door in de categorie Reisverzekering

Een standaard reisverzekering dekt heel veel kosten. Wintersport zit niet standaard in het pakket en dat heeft een reden. Tijdens wintersport loop je namelijk meer kans op extra kosten. Medische hulp en gipsvluchten horen bij de orde van de dag als het op wintersport aankomt. Op zich geen probleem, want elke reisverzekering biedt wel een extra pakket speciaal voor de wintersport. Dekking van medische kosten is daarmee goed geregeld. Tijdens het skiën zit een ongeluk in een klein hoekje. Voor je het weet breek je een been of loop je een andere blessure op. Met een reisverzekering met wintersport dekking ga je met een gerust hart skiën, snowboarden en natuurlijk après-skiën!

Wat valt er onder de wintersport dekking?

Een ongeluk op de skipiste kan iedereen overkomen. Om wat voor reden dan ook kom je ten val en breekt een been. Het is dan goed om te weten dat je goed verzorgd wordt en dat je reisverzekering ook wintersport dekking heeft. Hoewel veel mensen denken dat die dekking weinig voorstelt, worden juist heel veel kosten gedekt. De volgende kosten worden namelijk in de meeste gevallen volledig vergoed:

  • Medische kosten zoals operaties
  • Verblijf in het ziekenhuis
  • Vervoer vanaf de piste na een ongeval
  • Niet gebruikte skilessen
  • Niet-gebruikte dagen van je skipas
  • Niet-gebruikte dagen van je gehuurde ski’s of uitrusting

Wintersport dekking gaat hand in hand met medische kosten

Door medische kosten mee te verzekeren in de reisverzekering worden alle medische kosten vergoed. De wintersport dekking komt daar bovenop en zijn specifiek voor wintersporters, aangezien zij meer risico lopen op een ongeval. De meeste wintersporters verzekeren zich niet voldoende, ze gaan er vanuit dat de verzekering de kosten toch niet vergoed. Maar dat is dus wel zo. We raden je dan ook aan om altijd wintersport dekking te nemen als je op wintersport gaat. Je bent niet de eerste die een arm of been breekt tijdens het skiën. Het zou zonde zijn als je terugkomt en een hoge rekening mag betalen vanwege je ongeluk.

Je hoeft niet duur uit te zijn

Via Reisverzekering.nl vind je snel de perfecte reisverzekering met wintersport dekking. Een kortlopende of doorlopende reisverzekering hoeft niet duur te zijn. Zeker niet nu je makkelijk kunt vergelijken tussen alle aanbieders. De pakketten, voorwaarden en prijzen zijn inzichtelijk, waardoor je makkelijk reisverzekeringen met wintersport dekking kunt vergelijken. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt en dat je goed verzekerd op wintersport gaat!

Geschreven door:

Sophie van der Zee

Nog geen reacties

Reageer