Sluit gewoon een kortlopende reisverzekering af!

Gepost op door in de categorie Reisverzekering

Ga je maximaal 21 dagen per jaar op vakantie? Dan is een kortlopende reisverzekering de goedkoopste optie. Laat je niet gek maken door allerlei doorlopende reisverzekeringen, je kunt beter gewoon precies betalen voor wat je nodig hebt. En dat doe je met de kortlopende reisverzekering. Deze verzekering duurt precies zolang als je reis duurt, je betaalt nooit teveel en je bent toch goed verzekerd.

Waarom meer betalen dan nodig?

Stel je eens voor, je gaat 1 keer per jaar 3 weken op vakantie. Waarom zou je dan voor die andere 49 weken van het jaar ook een reisverzekering afsluiten? Precies, dan ben je aan het betalen voor iets dat je helemaal niet nodig hebt. Voor het geld dat je daaraan kwijt bent heb je vast een betere bestemming! Daarom is een kortlopende reisverzekering helemaal geen gek idee. Gewoon een verzekering voor die dagen dat je daadwerkelijk op reis bent en geen dag langer.

Standaard verzekerd: medische kosten en schade, verlies of diefstal

In de kortlopende reisverzekering zijn een hele hoop zaken goed geregeld. Medische kosten zijn bijvoorbeeld verzekerd. Als je onverhoopt een dokter nodig hebt of in het ziekenhuis komt te liggen tijdens je vakantie moet je er niet aan denken dat na je vakantie de rekening binnenvalt. Je reisverzekeraar betaalt al die kosten voor je. Dat je vakantie in de soep loopt is al erg genoeg. Ook schade, verlies of diefstal van je spullen is verzekerd in de kortlopende reisverzekering. Dankzij deze verzekering staat niets jouw fijne vakantie meer in de weg. Als er iets misgaat springt je kortlopende reisverzekering gewoon bij.

Iemand om op terug te vallen

Met een kortlopende reisverzekering heb je iemand om op terug te vallen als er iets gebeurt op reis. Verzekeraars hebben alarmcentrales die je dag en nacht kunt bereiken. Ze helpen je aan een goede huisarts of een goed ziekenhuis in een vreemd land. Ook bemiddelen ze voor je, zodat je goed geholpen wordt en je niet druk hoeft te maken om rekeningen of andere nare dingen. Met een kortlopende reisverzekering heb je voor zo laag mogelijke kosten alles geregeld voor een zorgeloze vakantie. Tijd om te gaan genieten!

Afsluiten tot op de dag van vertrek

Een kortlopende reisverzekering kun je afsluiten tot een paar minuten voor je vertrekt. Vergelijk de verschillende aanbieders op Reisverzekering.nl en kies de verzekering die het beste bij jou en je gezin past. We raden je aan om je kortlopende reisverzekering vooral te selecteren op de voorwaarden. De prijs is echt van later belang. Als je in het buitenland staat en bepaalde dingen vallen niet onder je verzekering, krijg je spijt van je keuze. Kies daarom een kortlopende reisverzekering die voldoet aan je wensen!

Geschreven door:

Sophie van der Zee

Nog geen reacties

Reageer