Univé reisverzekering

Basisprijs€ 1,32
Maandbedrag€ 1,32

Univé verzekeringen heeft een groot aantal verschillende verzekeringen. Naast de zorgverzekering en andere verzekeringen, heeft Univé ook een verzekering die zorgt voor een veilige reis. Het is bij Univé namelijk mogelijk om een kortlopende reisverzekering of doorlopende reisverzekering af te sluiten. Voor de reiziger die tien keer per jaar op vakantie gaat, of voor de reiziger die een keer per jaar z’n koffer inpakt is er wel een reisverzekering die bij je past.

Univé doorlopende reisverzekering

Wanneer je meerdere keren op vakantie gaat, is dit de reisverzekering die bij je past. Een paar voordelen van de doorlopende reisverzekering van Univé:

  • Je kiest zelf welk pakket het beste bij je reisgedrag past: Budget of Comfort.
  • Je kunt de reisverzekering zelf uitbreiden naar verschillende dekkingen.
  • Kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd.

Budgetpakket

Met het budgetpakket is het mogelijk om zelf je reisverzekering samen te stellen. Met het basispakket ben je in Europa verzekerd voor de belangrijkste vakantierisico’s, zoals hulp en verlies van jouw bagage. Je kunt het budgetpakket ook uitbreiden met onder andere deze aanvullende dekkingen:

  • Wintersportdekking, met deze dekking zijn je ski’s, skikleding en eventuele gipsvlucht verzekerd.
  • Werelddekking, met deze dekking ben je ook tijdens je reizen buiten Europa verzekerd.
  • Uitbreiding tot 180 dagen, je bent het hele jaar door verzekerd en per vakantie tot 180 dagen per jaar.
  • Medische kosten, een aanvullend pakket voor als je alleen een basiszorgverzekering hebt of als je aanvullende zorgverzekering niet voldoende dekking biedt bij ziekte of een ongeval in het buitenland.

Unive kortlopende reisverzekering

Als je een keer per jaar op vakantie gaat, of af en toe een weekendje weg, is de kortlopende reisverzekering van Univé iets voor jou. Aan het begin van je vakantie activeer je online je reisverzekering, en bij terugkomst stop je deze weer.

De voordelen van een kortlopende reisverzekering bij Univé:

  • Veel vakantiesporten zijn standaard meeverzekerd.
  • Kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd.
  • Je betaalt nooit te veel: alleen wanneer je op reis gaat.

Budget- en comfortpakket

Bij de kortlopende reisverzekering van Univé zijn er net als bij de doorlopende reisverzekering twee pakketten om uit te kiezen: het budgetpakket en het comfortpakket. Het budgetpakket bevat de standaard dekkingen. Met het comfortpakket ben je uitgebreid verzekerd tijdens je vakantie.

Direct online afsluiten