Reaal reisverzekering

Basisprijs€ 2,31
Maandbedrag€ 2,31

Reaal is een verzekeringsmaatschappij die diverse verzekeringen aanbiedt. Eén van de verzekeringen van Reaal, is de doorlopende reisverzekering. Je sluit de doorlopende reisverzekering af om te voorkomen dat je tijdens jouw vakantie of weekend weg te maken krijgt met onverwachte kosten, zoals de kosten die je moet maken door gestolen bagage of een ongeval in het buitenland. Wil je meer weten over de reisverzekering van Reaal? Lees dan in onderstaande tekst meer over de dekking van deze verzekering en de voordelen van de verzekering voor op reis.

De dekking van de Reaal doorlopende reisverzekering

De doorlopende reisverzekering van Reaal is een verzekering met een grote dekking. Zo vergoedt de verzekering de volgende zaken als je op vakantie bent:

  • Hulpverlening en buitengewone kosten op vakantie: de dekking voor hulpverlening en buitengewone kosten op vakantie dekt kosten die te maken hebben met ziekte, ongeval en overlijden.
  • Bagage: de dekking voor bagage dekt kosten voor het vergoeden van schade, het vergoeden van vermissing en het vergoeden van diefstal van bagage.
  • Vakantieverblijf: de dekking voor vakantieverblijf dekt kosten voor het vergoeden van schade aan een vakantieverblijf en de inrichting daarvan.
  • Huisdieren: de dekking voor huisdieren vergoedt geneeskundige kosten die je tijdens de reis moet maken voor een meereizend huisdier.
  • Ongevallen: de dekking voor ongevallen biedt een eenmalige uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit door een ongeval tijdens de reis.
  • Medische kosten: een vergoeding van de geneeskundige en tandheelkundige kosten als je op vakantie naar het ziekenhuis of de tandarts moet voor een spoedeisende medische noodzaak.
  • Rechtsbijstand: een vergoeding voor juridische hulp bij een conflict dat direct te maken heeft met een vakantie.

Zoals je ziet, is de dekking van de doorlopende reisverzekering van Reaal erg uitgebreid. Sluit je deze verzekering af voor je op vakantie gaat, dan hoef je je geen zorgen te maken over mogelijke onverwachte kosten waar je tijdens jouw vakantie mee te maken kan krijgen.

De voordelen van de Reaal doorlopende reisverzekering

Wie de doorlopende reisverzekering van Reaal afsluit, profiteert van enkele voordelen. Zo kun je ten eerste zelf kiezen of je een dekking voor Europa wil afsluiten of een dekking nodig hebt die over de gehele wereld geldig is. Daarnaast zijn kinderen tot de leeftijd van vijf jaar automatisch meeverzekerd met deze verzekering van Reaal, zonder dat je voor hen een aparte verzekering af moet sluiten. Het laatste voordeel van de verzekering is het feit dat het eigen risico van de Reaal reisverzekering erg laag is, waardoor je nooit veel kosten hoeft te betalen als er iets gebeurt op vakantie.

De caravanverzekering van Reaal

Naast een doorlopende reisverzekering, heeft Reaal ook een caravanverzekering. De caravanverzekering vergoedt schade aan de caravan, schade aan de inboedel van de caravan, aansprakelijkheid voor schade die je met een losgekoppelde caravan hebt veroorzaakt en hulpverlening bij een ongeval in Nederland en in het buitenland. Ga je met een caravan op vakantie, dan kun je naast de doorlopende reisverzekering ook kiezen voor het afsluiten van de speciale caravanverzekering van Reaal. Mocht er op vakantie iets gebeuren met jouw caravan, dan ben je hier ook voor verzekerd.

Direct online afsluiten