Nationale Nederlanden reisverzekering

Basisprijs€ 2,56
Maandbedrag€ 2,56

Onder de vele financiële diensten dat de Nationale Nederlanden verstrekt, bieden ze ook reisverzekeringen aan.

Doorlopende Reisverzekering

Om zorgeloos op vakantie te gaan, biedt Nationale Nederlanden een doorlopende reisverzekering. Je bent dan het hele jaar door tijdens elke reis verzekerd.

Voordelen van de doorlopende reisverzekering van de Nationale Nederlanden:

  • Persoonlijke hulpverlening bij de alarmcentrale
  • In een keer afsluiten voor het hele gezin
  • Kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd
  • Bagage en onderwatersport zijn standaard meeverzekerd
  • Je bepaalt zelf je eigen risico
  • Ook geldig in Nederland bij een betaald overnachting

Als reiziger ben je met de doorlopende reisverzekering van Nationale Nederlanden standaard verzekerd voor bagage (tot 2500 euro per verzekerde per reis), mobiele telefoon (tot 250 euro per persoon per reis) en schade aan het vakantieverblijf (tot 1000 euro).

Aanvullende dekkingen
Je kan er voor kiezen om je reisverzekeringspakket uit te breiden bij Nationale Nederlanden. Daarmee ben je extra verzekerd en kan je met gerust hart op vakantie. Nationale Nederlanden biedt de volgende aanvullende dekkingen aan:

Annulering
Als je reis plotseling niet door kan gaan en je hebt al geboekt, dan kan je jezelf daar tegen verzekeren met deze module. Je kan er voor kiezen om je voor €1.000,-, €2.000,- of €5.000,- per reis te verzekeren
Medische zekerheid
Geneeskundige kosten in het buitenland die niet volledig vergoed worden door je zorgverzekering, worden met deze dekking vergoed. Ook worden tandheelkundige kosten vergoed tot €500,- per reis en ben je maximaal tot €1.250,- verzekerd voor een behandeling binnen Nederland. Daarnaast ben je bij ongevallen zonder motor of scooter tot maximaal €50.000,- gedekt, tot €25.000,- gedekt bij ongevallen met een motor of scooter en tot €37.500,- gedekt als de verzekerde bij een ongeval komt te overlijden.
Wintersport
Met de wintersport dekking ben jij verzekerd tegen een ongeval tijdens de wintersport.
Rechtsbijstand
Mocht het zo zijn dat je juridische hulp nodig hebt met bijvoorbeeld het krijgen van een vergoeding bij een vertraagde vlucht, dan kan je daar met rechtsbijstand tegen verzekeren.

Automobilistenhulp
Als binnen Europa jouw voertuig of jijzelf  niet meer kan rijden dan ben je daartegen verzekerd met deze dekking.

Doorlopende annuleringsverzekering

Met de doorlopende annuleringsverzekering ben je het hele jaar door verzekerd als je jouw reis moet afbreken, onderbreken of annuleren. Dat kan zijn wanneer iemand in jouw directe omgeving ernstig ziek wordt of een ongeval krijgt. Ook ben je verzekerd als jouw partner complicaties krijgt bij de zwangerschap of als er medische bezwaren zijn waardoor jij of je partner niet op reis kunnen. Daarnaast ben je ook verzekerd als je plotseling je baan verliest en als je schade lijdt aan je eigendommen in Nederland of aan jouw vakantieaccommodatie. Je bent tenslotte ook verzekerd als je door medische redenen vaccinatie moet krijgen die je nodig hebt voor jouw vakantiebestemming.

Direct online afsluiten