HEMA reisverzekering

Basisprijs€ 1,83
Maandbedrag€ 1,83

Om ervoor te zorgen dat je op vakantie niet onaangenaam verrast kan worden door extra kosten voor bijvoorbeeld het verliezen van de bagage of het ontvangen van zorg in het buitenland, kun je een HEMA reisverzekering afsluiten. Een HEMA reisverzekering is een verzekering die je afsluit voor je op vakantie gaat om eventuele onverwachte kosten te dekken, zoals de kosten voor het vergoeden van gestolen bagage en het ontvangen van medische hulp in het buitenland. HEMA biedt een doorlopende en een kortlopende reisverzekering aan, dus je kunt zelf kiezen welke verzekering je af wil sluiten. Daarnaast kun je tevens zelf kiezen of je een verzekering wil afsluiten met een dekking voor Europa of een dekking voor de hele wereld. Meer over de HEMA reisverzekering, lees je op deze pagina.

De doorlopende reisverzekering van HEMA

De doorlopende reisverzekering van HEMA is een verzekering die je voor een langere periode kan afsluiten. Je sluit de verzekering dus niet af voor één vakantie, maar bent met de verzekering meteen verzekerd voor meerdere vakanties en weekendjes weg in een jaar.

Sluit je de HEMA doorlopende reisverzekering af, dan profiteer je van enkele voordelen:

  • Je bent niet verzekerd voor slechts één vakantie, maar kan het hele jaar zorgeloos op vakantie.
  • Je kunt zelf kiezen of je de verzekering voor vakanties in Europa wil afsluiten of een verzekering met dekking wil die ook in de rest van de wereld geldig is.
  • Je kunt 24 uur per dag en 7 dagen in de week contact leggen met de alarmcentrale van HEMA.
  • Je kunt zelf kiezen wat voor dekking je wil ontvangen voor jouw doorlopende reisverzekering.
  • Je kunt jouw HEMA doorlopende reisverzekering dagelijks opzeggen.

De doorlopende reisverzekering dekt zowel onverwachte kosten op vakanties als kosten die onverwacht gemaakt moeten worden tijdens bijvoorbeeld een weekend weg in eigen land.

De kortlopende reisverzekering van HEMA

Naast een doorlopende reisverzekering, biedt HEMA ook een kortlopende reisverzekering aan. Een kortlopende reisverzekering is een verzekering die je voor één vakantie afsluit en dus de extra kosten tijdens deze vakantie vergoedt. Je sluit de kortlopende reisverzekering altijd voor de vakantie af en na de vakantie loopt de verzekering automatisch weer af. Heb je een kortlopende reisverzekering, dan moet je voor iedere vakantie een nieuwe verzekering afsluiten.

Het afsluiten van de HEMA kortlopende reisverzekering brengt diverse voordelen met zich mee. De belangrijkste voordelen van deze verzekering van HEMA, zijn de volgende:

  • Je kiest zelf of je een verzekering wil afsluiten voor een vakantie in Europa of een verzekering met dekking over de gehele wereld wil afsluiten.
  • Is er iets gebeurd op vakantie, dan kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week contact opnemen met de alarmcentrale van de HEMA reisverzekering.
  • Je kunt zelf de dekking van de verzekering samenstellen en dus kiezen wat je wel en niet wil vergoeden tijdens jouw vakantie.

Kies een verzekering die bij jou past

Als je meerdere keren per jaar op vakantie gaat en geen zin hebt om voor iedere vakantie een nieuwe verzekering af te sluiten, is het afsluiten van een doorlopende reisverzekering van HEMA een aanrader. Ga je eens per jaar op vakantie, dan kun je voor deze vakantie een voordelige kortlopende reisverzekering van HEMA afsluiten. Bekijk jouw persoonlijke situatie en kies zelf welke HEMA reisverzekering het beste bij jou past.

Direct online afsluiten