Centraal Beheer Achmea reisverzekering

Basisprijs€ 0,92
Maandbedrag€ 0,92

Centraal Beheer is een verzekeringsmerk van Achmea. De verzekeraar biedt twee soorten reisverzekeringen aan: een doorlopende en een tijdelijke. Centraal beheer is een van de grootste verzekeraars van Nederland. Veel Nederlanders kennen de verzekeraar van de ‘Even Apeldoorn bellen’ reclames.

De verzekeraar is in 1909 begonnen en voegde zich in 1995 bij de Achmea Groep. Het hoofdkantoor zit –hoe kan het ook anders- in Apeldoorn.

Doorlopende reisverzekering

Centraal Beheer biedt een doorlopende reisverzekering aan met meerdere modules. Met deze doorlopende verzekering bent u ten alle tijden verzekerd. Je bepaalt zelf tot welke bedrag je bagage verzekerd, daarnaast wordt er 24/7 hulp aangeboden.

Je kan zelf kiezen wat je wel of niet wil verzekeren, daardoor betaalt je nooit teveel. Bij Centraal Beheer kan je jezelf verzekeren tegen hoge medische kosten en autopech. Daarnaast hebben ze ook winter- en onderwatersportdekking, een zakenreis- en annuleringsverzekering.

Medische kosten

Een aanvulling op de basisdekking, waarmee je jezelf dekt voor alle medische kosten. Ook voor mensen met een aanvullende zorgverzekering interessant, aangezien deze verzekeringen niet altijd alle medische kosten in het buitenland vergoeden. Voor meer informatie daarover kunt u het beste contact opnemen met uw verzekeraar.

Winter- en onderwatersport

Winter- en onderwatersport zijn niet altijd zonder risico’s. Voor mogelijke ongelukken kunt u uzelf verzekeren. Als u bijvoorbeeld blijvend invalide wordt, dan krijgt u maximaal 50.000 euro. Bij overlijden betaalt de verzekering 5.000 euro uit. Skiërs en snowboarders die de piste verlaten zijn niet verzekerd. Ook extreme sporten zijn niet verzekerd. Denk daarbij aan para skiën.

Voertuighulp buitenland

De naam zegt het al: pechhulp in het buitenland. Deze verzekering geldt voor zowel auto, motor, aanhanger als caravan. Het uurloon van de monteur wordt vergoed, tot maximaal 250 euro. Eventuele wegsleepkosten worden ook tot maximaal 250 euro vergoed. Als het voertuig gehuurd is of wanneer de APK niet op orde is, dan keert deze aanvullende verzekering niet uit.

Vervangend vervoer

Wanneer de schade aan uw auto niet binnen twee dagen gemaakt kan worden, dan vergoedt Centraal Beheer de huur van vervangend vervoer. Als de schade wel binnen twee dagen gemaakt kan worden, maar niet binnen een dag, dan vergoed de verzekeraar de kosten voor de overnachting. De gehuurde auto kan tot maximaal 6 weken gebruikt worden.

Annuleringsverzekering

Het kan gebeuren dat er iets naars gebeurt, waardoor je niet op vakantie kunt gaan. Daarvoor heeft Centraal Beheer de annuleringsverzekering. De verzekeraar vergoedt in geval van overlijden, ernstige ziekte of een ongeluk. Maar ook wanneer je onverwacht ontslagen wordt, gaat scheiden of onverwacht een huurwoning krijgt toegewezen. Het kan ook gebeuren dat je geen visum krijgt, terwijl er op voorhand geen reden was om daarvan uit te gaan of een operatie of herexamen, dat wordt gepland in jouw vakantie.

De annuleringsverzekering geldt niet wanneer het reisbureau failliet gaat of wanneer de reis afgeblazen wordt. Ook wanneer de vliegmaatschappij de vlucht annuleert, maak je geen aanspraak op een vergoeding.

Zakenreis

Zakenreizen vallen normaal gesproken niet onder de reisverzekering. Maar met deze aanvulling bent je wel verzekerd en jouw bagage wordt zelfs voor een hoger bedrag verzekerd, namelijk tot 3.500 euro per persoon. Deze zakenreisverzekering geldt ook voor stages en vrijwilligerswerk. Let wel op: studiereizen vallen hier niet onder. Ook wordt er niet uitbetaald wanneer de reis langer dan een half jaar (180 dagen) duurt.

Direct online afsluiten