Allianz Global Assistance

Basisprijs€ 1,54
Maandbedrag€ 1,54

Allianz is internationaal gezien de marktleider in hulpverlening en reisverzekeringen. Zij hebben hun vestigingen staan in 34 landen, verspreid over vijf continenten.

Doorlopende Reisverzekering

Dit is een reisverzekering voor mensen die meerdere keren per jaar op vakantie gaan.  Je kan kiezen tussen een dekking voor Europa of de wereld. Bij de doorlopende reisverzekering zijn de kosten bij een ongeluk, ernstige ziekte en het overlijden tijdens jouw vakantie gedekt. Allianz zorgt dan voor vervoer naar huis of vergoed de extra verblijfskosten voor jou en eventueel je gezin.

Naast de doorlopende reisverzekering biedt Allianz een aantal aanvullende verzekeringen aan:

Medisch
Niet alle medische kosten worden vergoed door je zorgverzekering. Daarom kan je met deze aanvullende dekking de overige kosten dekken.
Bagage
Met deze dekking ben je verzekerd tegen het verlies, beschadigingen en diefstal van je bagage. Dat kan op drie manieren, namelijk: budget, comfort en premium. De maximale vergoeding hangt af van welke manier je kiest.
Wintersport en bijzondere sporten
Als er tijdens wintersport of een bijzondere sport een ongeval gebeurd ben je niet standaard verzekerd. Wil je dat wel? Kies dan voor deze dekking.
Pech op reis
Met pech op reis ben jij verzekerd als er tijdens jouw reis binnen Europa iets  gebeurd met je voertuig waardoor jij niet verder kan rijden. Allianz vergoedt dan jouw vervangend vervoer en het vervoer van jouw kapotte voertuig.
Ongevallen
Met de ongevallenverzekering ben je verzekerd tegen het overlijden door een ongeval of een blijvende invaliditeit door een ongeval. Je hebt dan recht op een eenmalige uitkering.

Andere reisverzekeringen
Naast de doorlopende reisverzekeringen, biedt Allianz ook deze reisverzekeringen aan.
Kortlopenede Reisverzekering
Een kortlopende reisverzekering is voor mensen die één keer per jaar op vakantie gaan. Je bent dan per reis verzekerd.
Globetrotter
Met deze reisverzekering ben je voor maximaal 24 maanden doorlopend verzekerd. Dat houdt in dat je tijdens je reis van 24 maanden verzekerd bent. Deze verzekering is voor mensen die voor een lange tijd in het buitenland zijn.
Eigen risico autohuur
Als jij tijdens je reis een auto gaat huren, is die niet altijd verzekerd. Met deze reisverzekering ben je gedekt tegen eigen risico en borg als je schade lijdt aan jouw huur auto.
Ticket annuleringsverzekering
De ticket annuleringsverzekering is bedoelt voor mensen die hun vervoersticket los hebben geboekt en geeft dekking wanneer jij de ticket annuleert.

Doorlopende zakenreisverzekering
Een doorlopende zakenreisverzekering kan je ook voor privéreizen gebruiken en is uit te breiden naar jouw behoeften.
Au Pair Insurance
Met deze verzekering is jouw Au pair verzekerd tegen reisongevallen, reisbagage, medische kosten en hulpverlening.
Adventure en Survival
Deze verzekering is bedoelt voor jouw outdoor reis. Hiermee zijn alle risico’s die met survivallen en outdoor sporten te maken hebben gedekt.

Direct online afsluiten