Met een nieuwe reisverzekering 2014 in

Gepost op door in de categorie Reisverzekering

Heb je voor 2014 een reisverzekering nodig voor je vakantie? We leggen je graag uit hoe je een goede reisverzekering vindt via Reisverzekering.nl. Ook overstappen van je oude reisverzekeraar voor 2014 is geen enkel probleem. Je gaat het nieuwe jaar in met een verse reisverzekering die helemaal voldoet aan jouw wensen. Want dat dat belangrijk is, weten wij als geen ander. Laten we eerst wat feiten presenteren.

Veel mensen kiezen de goedkoopste reisverzekering

Helaas zien veel reizigers de reisverzekering als extra kostenpost. Natuurlijk is het dat ook, maar dat weegt niet op tegen het ongemak als je de verzekering onverhoopt nodig hebt. Een ongeluk in het buitenland, ziekte of een operatie, het zal je maar overkomen als je op vakantie bent. Net dat moment waarop je lekker tot rust wilt komen zit jij bij de dokter of in het ziekenhuis. Een goede reisverzekering sluit aan bij je behoeften als reiziger. Het is leuk als de prijs meevalt, maar als je alleen kiest voor een goedkope reisverzekering ben je misschien wel heel duur uit als er iets misgaat.

Wat verandert er bij de reisverzekering in 2014?

Reisverzekeringen veranderen doorgaans alleen op detailniveau. De basis is gelijk, dat geldt dan ook voor alle verzekeraars. Details kunnen wel wijzigen. De hoogte van eventueel eigen risico, of het maximumbedrag waarvoor je bagage verzekerd is. Meestal verandert er niets heel spectaculairs bij reisverzekeringen. 2014 wordt naar verwachting voor de reisverzekering dan ook een jaar zoals elk ander. Als je doorlopende reisverzekering bijna afloopt kun je natuurlijk wel aan je verzekeraar vragen wat dit jaar jouw reisverzekering gaat brengen. Mochten er zaken veranderen die je belangrijk vindt, dan kun je aan de hand daarvan kiezen om van reisverzekering over te stappen.

Van reisverzekering overstappen in 2014

Je doorlopende reisverzekering loopt normaal gezien een jaar. Als je tevreden bent is de kans groot dat je je huidige reisverzekering aanhoudt. Wil je toch eens kijken wat er verder op de markt te krijgen is, dan kun je overstappen van reisverzekering. Dat kun je zelf regelen door je bestaande reisverzekering op te zeggen en een nieuwe af te sluiten. Ook bieden sommige verzekeraars een overstapservice aan. Zij regelen dat je verzekering wordt opgezegd en dat je nieuwe doorlopende reisverzekering naadloos aansluit op de oude. Zonder dat het jou enige moeite kost ben je toch continu verzekerd. Wat je ook doet met je reisverzekering, 2014 is weinig anders dan afgelopen jaar.

Geschreven door:

Sophie van der Zee

Nog geen reacties

Reageer