Een goedkope reis en annuleringsverzekering

Gepost op door in de categorie Annuleringsverzekering

annuleringsverzekering

Een reisverzekering geeft jou dekking op jouw vakantie. Zo zorgt een reisverzekering er bijvoorbeeld voor dat jij een vergoeding krijgt als jouw bagage gestolen wordt. Een reisverzekering bestaat uit een basispakket die eventueel kan je uitbreiden met aanvullende dekkingen. Eén van die aanvullende dekkingen is een annuleringsverzekering. Met een annuleringsverzekering ben jij verzekerd als jij door overmacht niet meer op vakantie kan. Wil je meer weten over annuleringsverzekeringen? Klik dan hier.

Doordat jij zelf kan bepalen wat voor aanvullende dekkingen je wilt, kun jij dus zelf een goedkope reis en annuleringsverzekering samenstellen. Let er wel op dat als je een reisverzekering wilt met een lagere premie dat je er over het algemeen minder dekking hebt dan bij een reisverzekering met een hogere premie.

Waar moet je nog meer opletten om een goedkope reisverzekering af te sluiten?

Bij een reisverzekering moet je er goed opletten wat het basispakket dekt. Bij de ene reisverzekeraar valt bagage in het basispakket en bij de ander is het een aanvullende dekking. Dus je moet altijd goed je polis lezen als je een goedkope reisverzekering wilt afsluiten. Daarnaast moet je ook kijken wat voor faciliteiten jouw reisverzekeraar heeft. Sommige reisverzekeraars hebben een 24/7 alarmcentrale, zodat je altijd kan bellen als je problemen hebt. Check daarbij ook of jouw reisverzekeraar aangesloten is bij het calamiteitenfonds, zodat jij gered kan worden als er bijvoorbeeld een natuurramp is.

Wist jij trouwens dat in sommige landen verplicht een reisverzekering nodig hebt? Klik hier om te kijken welke landen dat zijn!

Waarom een reisverzekering?
Het is altijd de angst dat je dubbel verzekerd bent. Je gaat er namelijk snel vanuit dat jouw zorgverzekering ook voldoende dekking biedt in het buitenland als je op vakantie bent. Alleen verzekerd jouw zorgverzekering bijvoorbeeld niet jouw bagage. Ook geeft jouw basis zorgverzekering niet volledige dekking bij medische kosten in het buitenland. Wil je meer weten over ziektekosten in het buitenland? In dit artikel lees je precies hoe het zit.

Hoe vind jij jouw goedkope reisverzekering?

Wil jij een goedkope reisverzekering afsluiten met een aanvullende annuleringsverzekering? Deze kan je vinden door onze vergelijker te gebruiken en de aanvullende module ‘annuleringsverzekering’ aan te vinken. Vervolgens kan jij zelf bepalen tot welk bedrag deze verzekering dekking moet bieden. Op deze manier vind jij een goedkope reis en annuleringsverzekering.

Profiteer van tijdelijke kortingen

De beste dekkingen

Waar anderen voor kozen

Nog geen reacties

The comments are closed.